Makelaar-gids.nl boeken markt

Beleggen in Vastgoed
Vastgoed en presentatie
Vastgoed Marketing
Vandaag bestellen voor 23:00 hr en morgen in huis, nog net voor pakjesavond:

Boek bestellen binnen 24uur in huis

Heeft u al een luchtfoto van een van uw projecten / verkooplocaties?

Graag informeren we u over de mogelijkheden voor een vlucht met de HD camera Drone!

foto

Foto's en videobeelden in hoge resolutie, tot posterformaat. In HD formaat.
Opnames mogelijk in heel Nederland, levering binnen 1 week na afroep.
Indien gewenst, volledig gemonteerd en met 3 d annimatie een toekomstig nieuwbouwproject erin geprojecteerd. Interesse in de mogelijkheden? Laat het ons weten per e mail contact.
  • De opleidingsboeken kennen we inmiddels, op deze pagina informeren we u graag over de luchtige literatuur, ideaal als geschenk om weg te geven, als†presentje voor uw collega's en klanten.
  • Boekentips zijn altijd welkom, laat het ons weten via email/twitter/instagram

Eerste hulp bij een koop huis Huis kopen voor Dummies
Het is geen eenvoudige opdracht om als leek een voorselectie te maken uit een reeks woonhuizen. Veel aspirant huizenkopers zouden het op prijs stellen om zelf iets meer te weten van de bouwtechnische staat van een woonhuis.
Zo kan men zelf misschien voorkomen om een kat in de zak te kopen.† Dit boekje is bedoeld om de leek in onroerend-goed-land een beetje meer deskundig te maken.†Meer over dit boek >>
Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over ťťn nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tegen een aantal obstakels aan die je niet had voorzien.
Lees hoe je de beste makelaar vindt,welke hypotheek voor jou het meest geschikt is, waarop je moet letten als je huizen gaat bezichtigen en nog heel veel meer! Over dit Dummies boek >>


Jaap van Duijn (1943) is voormalig directielid en fondsmanager bij de Robeco Groep. Behalve bij Robeco, waar hij van 1983 tot 2005 werkzaam was, werkte Van Duijn onder andere als hoogleraar en was hij kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. Van 1988 tot 2003 was Jaap van Duijn chief investment officer van de Robeco Groep en van 1995 tot 2003 fondsmanager van Robeco, Nederlands oudste en grootste beleggingsfonds. Bij het bereiken van de 60-jarige leeftijd trad hij terug uit de raad van bestuur van Robeco, maar bleef hij tot zijn pensionering in oktober 2005 nog als Chief Strategist voor drie dagen in de week verbonden aan Robeco.

Gedurende zijn jaren bij Robeco was Van Duijn buitengewoon hoogleraar in de praktische aspecten van de beleggingstheorie aan achtereenvolgens de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van Duijn vervult verschillende functies in de wereld van financiŽn en beleggen, natuur en milieu, en onderwijs en onderzoek. Hij heeft vele artikelen en boeken op zijn naam staan over economie en beleggen.

De Schuldenberg van Jaap van DuijnDe Schuldenberg:
†Terug naar financiŽle degelijkheid! De mentaliteit van de burger
†moet veranderen! Dat betoogt Jaap van Duijn in zijn boek De
†schuldenberg
,
Boek bestellennog meer boeken

shop online


twitter


volg ons via Twitter

Volg ons via Instagram

Boeken